Spring til indhold

Åben for tilmelding nu >>

Stedet til dig, der har en ild, der skal ud at leve

KLUB

FRIIS & BJERRE​

Vi står bag dig hele vejen mod at realisere dét, som dit hjerte banker for.

Vi ønsker at gøre det lettere at være soloselvstændig og skabe en sund forretning, du kan leve godt af. Derfor har vi samlet alt, du skal vide, ét sted, og skabt et stærkt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden.

Vores medlemskab indeholder​​:

Det siger andre:

Karina @etlivlevet
Læs mere
Jeg har gået med en drøm i evigheder, uden at turde tage aktion. Jeg har været indebrændt og låst af mine egne overbevisninger om at jeg ikke var god nok til at gå den selvstændige vej. Klubben hepper på mig og jeg får den selvtillid og det værd der skal til, så jeg med små skridt tør at tro på at jeg kan træde ud på gyngende grund som det jo er. Jeg har efter vores fysiske fredagsbar lavet en Instagram OG lagt noget op- ligeledes har jeg lavet en aftale med et firma, der skal lave min hjemmeside med fotoshoot og det hele. Jeg mærker og ser min drøm for mig hele tiden, derfor ved jeg at jeg gør det rigtige, nu tør jeg at komme ud med den takket være min klub.
Ina Søndergaard@jegskalfoede
Læs mere
Jeg meldte mig ind i Klub Friis & Bjerre fordi jeg ønskede følelsen af at høre til et sted. Et sted der samtidig kunne inspirere mig og hjælpe mig med at holde fokus. Og det må jeg sige, at klubben indtil nu har indfriet. Der er godt gang i gruppen på Facebook, og der er støtte, input og opdateringer jævnligt. Chaneese og Anne-Mette er søde og imødekomende, og så forklarer de alting, så du forstår det. Deres videoer er korte og overskueligt, og du behøver ikke at sætte hele arbejdsdage af for at "følge med" i klubben, som var en af mine bekymringer. Hermed en stor opfordring og anbefaling til at komme med i klubben.
Mia Sørensen@sundfokus
Læs mere
Der sker noget når selvstændige kvinder mødes, og det var ingen undtagelse til Fredagsbar hos Friis & Bjerre. De stemningsfyldte og mega hyggelige lokaler "summede" af god energi, spænding, udveksling af SOME erfaringer, alt i mens vi skålede i champagne og fik lækre snacks. Det kan være ensomt at være solo-selvstændig, og derfor elsker jeg, når kvinder danner netværk og støtter hinanden. Vi er alle lige – vi er "kolleger" med lyst til udvikling og læring i hver vores virksomhed! Glæder mig meget til næste Fredagsbar – hvis det bliver på Sjælland, kan det være der kommer en gæst fra Jylland.   Tusind tak til vores dygtige og inspirerende kvinder Anne-Mette og Chaneese for at lave en KLUB for os. SAMMEN får vi SUCCES – jeg er meget taknemmelig.
Christina Bækgaard@christina_taabbel_baekgaard
Læs mere
Chaneese og Anne-Mette som makkerpar er fuldstændig genialt. Jeg har fornøjelsen af dem begge og har arbejdet sammen med dem i lang tid. Anne-Mette er utrolig kreativ, innovativ, firstmover, nytænkende og intuitiv. Chaneese kan virkelig optimere annoncering og markedsføring, så du hele tiden får skruet på de rigtige knapper til at kunne generere og sælge mere. De er et suverænt team. De er loyale, påpasselige og leverer til tiden. De er bare dygtige til at optimere, så du kan generere mere. Fantastisk team
Amalie
Læs mere
Jeg har valgt at tilmelde mig til Friis og Bjerre, fordi jeg synes at den selvstændige rejse sommetider kan være ensomt.. Allerede efter første uge havde jeg kontakt med en i gruppen, som jeg nu har mødtes med og oveni har jeg fået en masse online kollegaer, hvilket er præcis det jeg søgte.. Det betyder så meget for mig at have nogen at sparre med, som ved hvor frustrerende  det selvstændige liv også kan være.. så tak for at skabe et rum, så vi sammen kan udvikle os og heppe på hinanden 👏🏼🌟
Savannah sommer@savannahnomondesommer
Læs mere
Anne-Mette og Chaneese er dine tech-fairy godmothers der er uundværlige når du skal vækste din synlighed og eksekvere på dit next level i business 🚀✨
Anette Kjærgaard@kjaergaard.anette
Læs mere
Anne-Mette har været min virtuelle assistent og Chaneese min Facebook haj. De to skønne kvinder har meget til fælles: De er über servicemindede og professionelle. De holder altid, hvad de lover. De er hamrende dygtige. De har hjertet på rette sted.
Tidligere
Næste

Down-to-earth

Vores mantra i klubben er at få tingene ned på jorden. Når man sidder som selvstændig virksomhedsejer og skal forstå, opbygge og vækste sin biks, kan modeller og et smart og avanceret ordforråd godt føre til overvældelse, overtænkning og opgivelse.⁣⁣ Derfor formidler vi i et letforståelig sprog og et kort-og-godt format. ⁣⁣

Let's have some fun

Humor, selvironi, grineflip og god energi er bare en uimodståelig blanding. Når vi går til vores forretning på en mere uhøjtidelig måde, så er det også lettere at eksekvere, fordi vi tør mere. Derfor skal du i klubben også stifte bekendtskab begreberne: "Nå for søren" og "Fuck Perfekte-Pernille", som er gode at have i lommen, når man mister modet.

Glow & Grow

Når man er sin virksomhed, er det vigtigt, at man har en hverdag som er bæredygtig. Derfor er det alfa og omega, at du får skabt en hverdag, som harmonerer med hvem DU er. Vi hjælper dig med at finde DIN personlige manual, så du får skabt en business, hverdag og et liv med flest optursdage. Vi kalder det Glow & Grow.

Du genkender måske det her...

Du driver din egen forretning og har derfor rigtig mange hatte på. Det medfører formentlig, at:

  • Du ofte går i stå, fordi du taber pusten, mister overblikket og motivationen.
  • Du føler dig udmattet, overvældet og indimellem handlingslammet pga. manglende ressourcer.
  • Du bruger tid på at forstå systemer og platforme, mens to-do listen står næsten uberørt…
  • Du føler dig alene og mangler nogle at spille bold op af, et heppekor og nogle at fejre sejrene med.

De problemer kan du komme 100% til livs nu…

Næste fysiske event er den 22. november i Kbh

Klubben er din virtuelle arbejdsplads. Derfor vil du naturligvis også kunne opleve:

👉🏻 Kåring af månedens medarbejder. Hver måned anerkendes en kollaga i klubben, som har gjort sig særlig bemærket. Vedkommende får tilsendt enten blomster, chokolade, champagne, billetter til underholdning eller hvad end vi finder på.

👉🏻 Fredagsbar. Jep. Ingen arbejdsplads uden fredagsbar. Vi inviterer løbende til fredagsbar – både fysisk og virtuelt – hvor du kan møde de andre kollegaer.

👉🏻 Rabataftaler. Vi har selvfølgelig teamet op med nogle samarbejdspartnere, som sikrer os nogle fede medarbejderaftaler og goder i løbet af året. 

Mød Friis & Bjerre

Chaneese Friis

Med en cand.merc. i Marketing og et bankende hjerte for strategi, business og mindset, har jeg de sidste 5 år skabt og drevet en succesfuld forretning, hvor jeg rådgiver soloselvstændige og mindre virksomheder i deres online markedsføring, særligt Facebook og Instagram annoncering.
 
Jeg ved, hvad der skal til for at lykkes, hvad der kan skrues på og hvordan man skaber en forretning med 100 % udgangspunkt i sig selv – og er tro mod det. Jeg har nemlig selv været der, hvor jeg knoklede derudad, glemte mig selv og troede, at det selvstændige liv bare skulle være hårdt og stressende. But that’s not the case. Jeg har fundet min vej til et bæredygtigt arbejdsliv, hvor frihed, eventyr og livsglæde vægter højest, og jeg brænder for at hjælpe andre med at finde deres vej.

Jeg er mor til 3 dejlige drenge, typen der altid ser glasset halvfuldt med et væld af gode ideer og nye måder at gøre tingene på. Jeg tror på, at livet er en legeplads, hvor man skal turde springe ud i det ukendte, ikke tage alt så højtideligt og så bare have det så sjovt, som overhovedet muligt.

Din ild er din styrke – og jeg glæder mig så meget til at støtte dig i at skrue op for din 🔥

Anne-Mette Bjerre

Med en popcorn hjerne, der føder 300 idéer i timen, har struktur, selvironi og selvforståelse været et par vigtige nøgler til en bæredygtig forretning og hverdag. 

At lære at administrere min tid og energi i overensstemmelse med hvem jeg er, har været altafgørende i processen og udviklingen af mig og min forretning. 

Jeg har arbejdet som projektleder i musikbranchen i  10 år, hvilket fortæller en del om mig. Jeg ELSKER underholdning, passion, begejstring, intensitet, mennesker og at være hvor det sker. Ligesom jeg elsker nærvær, ro, havdyp, regnvejr, stearinlys og donuts. Med creme. 

Jeg er fan af det lette liv, men jeg har store ambitioner. Med ADHD som livsvilkår, kan livet føles af meget, og det har da også være en udfordring for mig at skabe og vælge stabilitet. Men efterhånden som rodløsheden og rastløsheden voksede, besluttede jeg, at få styr på mit fundamentet og base, hvorfra jeg nu med ro i sindet danser ud på eventyr.

Jeg glæder mig til at møde dig og tænde op for din ild 🔥

Sådan bliver du medlem:

mest populær

årsmedlemskab

219 kr. + moms / måned

Cirka 5,5 måned gratis hvert år

Betal på én gang eller pr. måned.

MÅNEDligt medlemskab

399 kr. + moms / måned

Ingen binding

Er du stadig i tvivl?

Mangler du de sidste argumenter for, hvorfor du skal blive medlem af Klub Friis & Bjerre?

Ofte stillet spørgsmål og svar

Ja, hvis du er soloselvstændig, iværksætter eller føler dig lidt alene i en marketingafdeling, så er klubben for dig. Den er nemlig for alle uanset alder, baggrund og køn. Uanset om du er begynder eller ekspert, så har vi noget for dig som kan løfte din forretning til dit næste niveau.

Du kan bruge klubben lige efter behov. Hele ide’en er netop, at klubben er dit all time go-to sted, hvor du kan søge lige den viden eller de værktøjer, du har brug for og kan spørge ud i klubbens Facebook gruppe i takt med, at behovet eller spørgsmålene dukker op.

Du kan vælge mellem månedligt eller årligt medlemsskab.

1. Et månedligt medlemskab koster 399 kr. + moms om måneden
2. Et årligt medlemskab koster 219 kr. + moms om måneden/2.628 kr. + moms om året

Når der er tale om et medlemskab, vil medlemskabet automatisk blive fornyet.

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab og vil selvfølgelig stadig have fuld adgang til vores indhold indtil udløbsdatoen for medlemskabet.

  • Hop ind på https://secure.simplero.com/login
  • Find det abonnement du vil annullere, og klik på den grønne knap, hvor der står “fornyes dato”
  •  Og klik så på den røde knap “Stop fornyelse af mit abonnement”.

Vi registrerer din udmelding med det samme.
Dit abonnement stopper, når den periode du har betalt for, slutter.

Hvis du køber en månedligt medlemsskab er der ingen binding. Køber du et årsmedlemsskab, binder du dig naturligvis i et år. Du kan opsige dit abonnement, hvornår du vil. Det stopper automatisk efter den periode, du har betalt for. 

Er du klar til at få din ild ud at leve? Så tag det første skridt i dag og bliv en del af Klub Friis & Bjerre

Efter køb modtager du automatisk et login til Klub Friis & Bjerre, hvor dit materiale venter på dig. Du får også automatisk tilsendt en faktura på mail.

Skulle du opleve problemer med teknikken, så skriver du bare til:
team@friisogbjerre.dk

ØSTRE SKOVVEJ 10P. 8240 RISSKOV
CVR: 36831790

TEAM@FRIISOGBJERRE.DK
SUPPORT (KLIK)